Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vezetői X-FAKTOR avagy Légy elismert főnök!

Ár:
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Besnyi Erika

INTERAKTÍV PDF ALAPÚ E-BOOK! Számítógépen írható, jegyzetelhető, elmenthető, és újbóli megnyitás után ott tudod folytatni, ahol abbahagytad.   

A munkatársak hangulatát a legnagyobb mértékben a vezetőjükkel való kapcsolat és annak hangulata befolyásolja. Egy vezető olyan a közvetlen munkatársai számára, mint egy egyszemélyes valóságshow. Az egész csapat hangulatára rányomja a bélegyet a vezető negatív kedve, viselkedése. A munkatársak teljesítményét is nagyban meghatározza, hogy vezetőjüktől kapnak-e megfelelő támogatást, motivációt és elismerést avagy inkább stressz és félelemforrás számukra főnökük. Ha szeretnél elismert főnökké válni, akit munkatársai tisztelnek és becsülnek, akkor érdemes dolgoznod ezen munkafüzetünk segítségével.

A szerző gondolata: “A well-being nemcsak arról szól, hogy coach vagy pszichológus, vállalati jóga áll a munkatársak rendelkezésére. Sokkal inkább arról szól, hogy a közvetlen vezető és a szervezet összes irányítója úgy próbál működni, hogy hozzáállásával, viselkedésével elégedettséget növeljen és a működés közbeni stresszt csökkentse.” Besnyi Erika

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Ez a workbook abban segít, hogy miként dolgozz magadon, nézz rá könyörtelen őszinteséggel a vezetői tevékenységeidre, tegyél fel magadnak kérdéseket, gyűjts bizonyítékokat a beosztottjaidtól, és változz, változtass, ha úgy érzed, hogy szükség van rá. Ez a workbook nem arról szól, hogyan felelj meg mások elvárásainak, hanem arról, hogyan alakíts ki olyan légkört a munkahelyen, ahol Te és az embereid is jól érzik magukat, motiváltak, kreatívak és a maximumot nyújtják. Nem kényszerből, hanem azért, mert önként adják és akarják a teljesítményt.

A munkafüzet a következő önismereti és üzleti gyakorlatokat tartalmazza:

  • A jó vezetői tulajdonságai kisokost, amivel átgondolhatod, elemezheted saját vezetői viselkedésed
  • Az anonim visszajelzés kérés eszközeit, gyakorlatát
  • Kommunikációs gyakorlatokat, melyek segítségével jó kapcsolatot építhetsz ki munkatársaiddal