Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Unod a szingli életet? Férfit akarsz magad mellé?

Ár:
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Cecile Rose

9 önbizalomnövelő gyakorlat párkereséshez

Nem találod az Igazit? Úgy érzed, hogy neked sosem lesz párod? Vagy randiról randira mész, de nem alakul ki komoly kapcsolat? Ha túlértékeled magad vagy ha épp alul, az hosszú távon gátja lesz egy minőségi, egyenrangú, partneri kapcsolatnak. Sokszor szavaid és testbeszéded, reakcióid mind árulkodnak arról, hogyan érzed magad a bőrödben, ami a másik fél számára is egy jel arra, hogy minőségi kapcsolatot tud-e kialakítani veled.

A szerző ajánlása: “Az egyedüllét mindaddig nagyszerű dolog, amíg az ember nem érzi magányosnak magát. Ha ez a pont eljön, akkor érdemes változtatni. Párt keresni, minőségi kapcsolatot találni nem lehet görcsösen és kényszeresen, sokkal inkább nyitottan és tudatosan érdemes. Ebben segítek Neked 9 konkrét gyakorlattal.” Cecile Rose, pszichológus

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Ha már régóta problémát jelent számodra a társkeresés, a minőségi párkapcsolat kialakítása, akkor mindenképp dolgod van önmagaddal. Ebben a munkafüzetben különböző irányított kérdések és gyakorlatok mentén tudod átgondolni saját viselkedésed, vágyaid és céljaid a társkereséssel kapcsolatban. Van néhány alapvetés, amelyet érdemes leszögezni, mielőtt belevágsz ebbe a munkafüzetbe. Az első, hogy ezek a gyakorlatok nem szerelemmágnesek: csak azzal, hogy végig olvasod a feladatokat, válaszolsz a kérdésekre, még nem talál rád a nagy ő. Azonban, ha dolgozol magadon, akkor nagy eséllyel megtörténhet. Erre a munkára invitálunk most Téged!

A munkafüzet a következőket tartalmazza:

  • 9 gyakorlatot, amik segítségével aktívan dolgozhatsz önbizalmadon és reális önértékeléseden
  • Feladatokat, amik segítségével pozitív énképet alakíthatsz ki, hogy nyitott és ne görcsös legyen a társkeresésed
  • Gyakorlatokat, melyekkel az ideális jövőképeden dolgozhatsz
  • Az érzelmi batyud felülvizsgálatához módszert

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók.

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.