Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tedd hatékonyabbá a beszélgetéseidet!

Ár:
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Bincze Bea

INTERAKTÍV PDF ALAPÚ E-BOOK! Számítógépen írható, jegyzetelhető, elmenthető, és újbóli megnyitás után ott tudod folytatni, ahol abbahagytad.   

Találkoztál már olyan emberrel, akivel mindenki szívesen beszélget, örömmel hallgatják, és követik? Mintha varázsolni tudna. Pedig a kommunikáció nem mágia, hanem művészet és tudomány. És könnyebb, mint gondolnánk. Tanuld meg ebből a workbookból a megfelelő technikákat, hogy Veled is öröm legyen a beszélgetés. Tippek, praktikák, konkrét módszerek, nem ördöngösség, hanem egy kis lélektan és fontos kommunikációs technikák.

A szerző ajánlása: “A motivációval, befolyásolással kapcsolatban van egy nagyszerű mondás: „Odavezetheted a lovat a vízhez, de nem kényszerítheted, hogy igyon.” Ez így igaz, azzal a kiegészítéssel, hogy különböző módon elérheted: szomjas legyen az a ló. A varázsszavak segítségével képes leszel befolyásolni, hogy akik veled beszélgetnek, „szomjúhozzák” a szavaid, jobban figyeljenek rád.” Bincze Bea

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

A munkafüzetben található eszközöket sikeresen használhatod vezetőként, értékesítőként, és általában is olyan helyzetekben, amikor szeretnél másokat meggyőzni, pozitívan befolyásolni. Szintén eredményes, amikor ismerőseiddel, vagy barátaiddal, családtagjaiddal szeretnél jobb kapcsolatot kiépíteni, vagy épp elkerülni a félreértéseket.

Szavaid  jobb, tudatosabb használatával varázslatos eredményeket érhetsz el. Ehhez természetesen dolgoznod kell a saját kommunikációdon. Biztatunk, hogy vágj bele!

 

A munkafüzet a következő önismereti gyakorlatokat tartalmazza:

  • Kommunikációs technikáid felmérésére irányuló kérdéseket
  • “Varázs-szótárt”: a NEM, a DE és a HA megfelelő használata
  • Mondatformulákat és gyakorlatokat mondataid hatékonyabb formázásához
  • Kommunikációs tudatosság támogatása gyakorlatokkal
  • Helyzetfelismerést és változást elősegítő napló