Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz épp: > Kezdőlap >

RÓLUNK

RÓLUNK

Márton-Koczó Ildikó vagyok, az OK vagyok! alapítója, ICF MCC akkreditációval rendelkező vezetőfejlesztő. Az OK vagyok ötletét saját személyes történetem is inspirálta. Voltam olyan nehéz élethelyzetben, amikor nem várhatott tovább, hogy elkezdjek foglalkozni önmagam megismerésével, személyes készségeim fejlesztésével. Nemcsak én, hanem az okvagyok.hu minden fejlesztője, szerzője hisz abban, hogy képesek vagyunk dolgozni magunkon és ezt érdemes is megtennünk. Már csak azért is, mert mi magunk vagyunk a saját életünk legjobb szakértői. Ez az oldal abban segít, hogy légy önmagad fejlesztője. Hasznos kérdéseket találsz, személyes történeteket, tanulságos írásokat és gyakorlatias készségfejlesztő workbookokat. 

Jómagam 2011 óta dolgozom főállásban vezetőfejlesztőként és ez idő alatt csodálatos módszerekkel ismerkedtem meg, nagyszerű emberekkel találkoztam, kiváló szakemberekkel dolgoztam és dolgozom együtt és folyamatosan tanulok tőlük. Célom, hogy összegyűjtsem és elérhetővé tegyem azt a tudásbázist, amit az évek alatt megtanultam, alkalmazok és tanítok, ezáltal segítve az önismereti munkát és a fejlődést mindenki számára. Nagyon hálás vagyok, hogy ebben a misszióban korántsem vagyok egyedül: ezt az oldalon található sok izgalmas és hasznos anyag bizonyítja, amely folyamatosan bővül.


Örülök, hogy itt vagy és Te is dolgozol azon, hogy OK légy, vagy tartósan az maradj!

Ha szívesen megismernéd a történetem, akkor nézd meg bemutatkozó videómat!

Az oldalon hasznos írásokat, workbookokat, vagyis szó szerint munkafüzeteket, tartalmas feladatokat, inspiráló személyes történeteket találsz, amit használhatsz fel készségeid fejlesztéséhez.

Készen állsz az önmagaddal való munkára? Kérlek, a munkafüzeteket csak akkor töltsd le, ha a válaszod igen. Senki nem fog helyetted dolgozni azon, hogy nagyobb önbizalmad, jobb állásod, szebb életed, erőteljesebb önkontrollod, stb.. legyen. Erre egyetlen ember képes: TE. Vagyis, ha a workbookoktól azt várod, hogy megváltoztatják az életed, akkor tévedsz! A workbookok inspirálnak, módszereket adnak, segítik az önmagaddal kapcsolatos megértést, cselekvésre ösztönöznek, katalizátorként hatnak.

Nézz körül olvasnivalóink között!