Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Lisztes Henriett

Végzettség/Titulus:  executive coach (ACC)

Elérhetőség: www.businesscoach.hu
henriett.lisztes@gmail.com

Bemutatkozás:

Közel 20 éves értékesítői tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban. Értékesítéssel, ügyfélkapcsolat kezeléssel, kommunikációval és stresszes munkakörülményekkel kapcsolatos témák szakértője. Kiválóan ad visszajelzést értékesítési folyamatokról, tárgyalásokról. Célorientált, emellett empatikus fejlesztési szakember.
„A fejlesztés kihívás. Számomra ez nem munka, hanem olyan hivatás, amely jó szokásommá vált. Hiszek abban, hogy kihívást jelent a status quo, feladatomnak érzem, hogy katalizáljam az ügyfeleket a csúcsteljesítmény elérése érdekében azáltal, hogy maximalizálni segítem az energiát – ez a fő célom.” Lelkes, dinamikus és jól szervezett szakember, aki az értékteremtés maximalizálására koncentrál a munka során, kiváló értékesítési és kommunikációs készséggel rendelkezik.
„Folyamatosan éhes vagyok az információra, nyitott vagyok az állandó tanulásra, és naprakészen, szorgalmasan figyelem az új coaching trendeket.”

Témakörök: coaching értékesítés, személyes márka, teljesítménynövelés, stresszkezelés, személyes hatékonyság fejlesztés, ügyfélkapcsolatkezelés

Konzultáció/rendelés: egyeztetés alapján

Nyelv: magyar, angol

Rendezés:
Nézet: