Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdés: Szeretnék workbookot letölteni, hogyan tehetem?

Válasz: Válaszd ki a workbookot, kattints a „Kosárba” gombra, majd a lap tetején találod meg a „Kosár” ikont. Az erre történő kattintás után megjelenik a megrendelt workbook. Ha ingyenes munkafüzetet rendeltél, akkor látod, hogy 0 forintért tudsz hozzájutni, ha fizetőset, akkor a workbook árát látod. Kattints a „Tovább a pénztárhoz” gombra és fizetés után (ingyenesnél azonnal) tiéd a workbook, amelynek segítségével dolgozni szeretnél magadon.

 

K: Kell-e regisztrálnom ahhoz, hogy vásárolni tudjak a webáruházban és hogyan jut hozzám a letölthető workbook?

V: Igen, webshopunkban regisztráció után lehetséges a vásárlás. Ezt követően a saját fiókodból többször is letöltheted a megvásárolt workbookot. Workbookjaink letölthetőek, tehát lényeges, hogy az anyagot nem postázzuk, hanem az azonnal hozzád kerül a fizetés után. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak. Letöltés után a kapott workbook menthető a számítógépre. Ha azonban elfelejtenéd vagy más gépről/telefonról újra lementenéd, semmi gond, összesen 2 alkalommal tölthető le a kifizetett workbook.

 

K: Találok részletesebb információt a workbookokról?

V: Ha az adott letölthető workbooknál található képre kattintasz, már látod is a termékinformációkat. Rövid és hosszabb leírást, valamint szerzői ajánlást is. Itt találod meg képformátumban az adott workbook tartalomjegyzékét is. Kattints rá és máris látod, hogyan épül fel a workbook.

 

K: Hogyan teszek több workbookot a kosaramba?

V: A kosárnál lehetőséged van dönteni. Ha még több workbookot szeretnél, kattints a „Vásárlás folytatása” gombra, ha befejezted a nézelődést, kattints a „Tovább a pénztárhoz” gombra.

 

K: Ki tudom nyomtatni a megvásárolt workbookot?

V: Természetesen. Azt tapasztaltuk, hogy sokaknak segítséget jelent, ha előttük van a workbook és ténylegesen leírják a válaszaikat. Nyomtatás után azonnal dolgozhatsz a munkafüzetedben.

 

K: Ajándékba szeretnék adni workbookot. Hogyan tehetem meg?

V: Vásárolj vouchert – talán ez a legnagyszerűbb módja a workbook ajándékozásnak. 1350 illetve 1900 forintos áron találsz vouchereket a honlapon. Ezekért vagy ezek többszöröséért minden workbook elérhető. Például a 2700 forintos workbookhoz 2x1350 forint vouchert szükséges vásárolni, az 5700 forintoshoz pedig három 1900 forintosat. Akkor sem lesz gond, ha az ajándékozott nagyobb értékben vásárol a webshopban, mint a vouchere, hiszen a fennmaradó összeget bankkártyával kiegyenlítheti. Lényeges viszont, hogy a voucher készpénzre nem váltható, a fel nem használt összeget visszautalni nem tudjuk.     

 

K: Milyen módon tudok fizetni a cikkekért és a letölthető workbookokért?

V: A cikkeink mind ingyenesen elérhetőek, érdemes böngészni az írások között. A workbookok árát online fizetés során, bankkártyával tudod kiegyenlíteni. A SimplePay Online Fizetési Rendszert használjuk, amelyet az OTP Mobil Kft. üzemeltet.

 

K: Coachként dolgozom, a workbookokban található egyes feladatokat szeretném kinyomtatva odaadni az ügyfeleimnek, de zavar, hogy rajta van az oldalszám, hiszen lehet, hogy a 20. oldalon lévő gyakorlatot kapja meg.

V: Semmi gond, továbbítsd nekünk a vásárlásról kapott visszaigazoló e-mailt a hello@okvagyok.hu címre, írd be a tárgyba, hogy oldalszám nélküli példányra is szükséged van a workbookból és ingyen elküldjük Neked a már megvásárolt munkafüzetet.

 

K: Vállalati tréningekhez kívánjuk használni az egyik workbookot, tudjuk, hogy az anyagokat szerzői jog védi, így nem lehet sokszorosítani, de mi a teendő, ha több példányban szeretnénk?

V: Kérjük, írd meg az igényed a hello@okvagyok.hu oldalra és jelezd, hogy hány kolléga fejlesztéséhez használod a workbookot, ezt követően elküldjük Neked egyedi árajánlatunkat. Arra is lehetőség van, hogy az okvagyok logója mellé a vállalat logója, a fejleszteni kívánt csapat, szervezeti egység vagy épp a munkavállaló neve is felkerüljön a workbookra.

 

K: Trénerként, coachként, mentálhigiénés szakemberként vagy pszichológusként dolgozom, szakértő vagyok egy témában, szeretném, ha megjelenne az OK vagyok oldalon egy saját workbook-om. Mi a jelentkezés menete?

V: Nagyon szívesen együttműködünk profi szakemberekkel, keress minket az ildiko@okvagyok.hu címen, és írd le, hogy milyen témában készítenél szívesen szakértői anyagot, workbookot, valamint kérünk, add meg az elérhetőségeid és örömmel vesszük fel veled a kapcsolatot.