Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kocsis Gábor

Végzettség/Titulus: Llife-, és business coach, villamosmérnök, stroke-túlélő

Elérhetőség: www.hasznaldfel.hu
Telefon: +36307261840
Email: info@hasznaldfel.hu 
https://www.facebook.com/hasznaldfel/ 
Coachingülések helyszíne: ASRAM Jóga és Meditációs Központ, 1136 Budapest, Tátra u. 5/b

Bemutatkozás: Villamosmérnökként dolgozik az űrkutatás területén, de legalább ilyen fontos az életében a segítő munka, ennek bizonyítéka a hasznaldfel.hu oldal, ahol támogató, fejlesztő írásaival százezreknek segít hosszú évek óta. A sport és a harcművészet 8 éves kora óta meghatározó része az életének, fizikai, erkölcsi és pszichés szempontból is.  Szereti megtalálni az élet apró csodáit; a világra irányuló gyermeki kíváncsiságot máig nem nőtte ki és nem is szeretné. Folyamatos megismerés és fejlődés jellemzi az életét, és ebben mentálhigiénés szakemberként, coachként, taekwon-do mesterként, mérnökként is igyekszem segíteni másokat.

„2011. március 22-én nem szembesülök életem eddigi legnagyobb kihívásával, egy stroke formájában. Ezt a harcot megnyertem. Ez részben a szerencsének, részben a befektetett munkának köszönhető. A stroke oka nem derült ki és valószínűleg soha nem is fog. De számomra már nem ez a fontos, hanem az, hogy rengeteget tanultam a stroke-ból és az azt követő felépülés nehézségeiből. Megtanultam minden tapasztalatot – legyen az negatív vagy pozitív – felhasználni a saját és környezetem életének jobbá tételére. Elhatároztam, hogy segítek más stroke túlélőknek a felépülésben, emellett szeretnék minél több embernek motivációt adni és aktívan segíteni fizikai, vagy pszichés nehézségeinek megoldásában. A írásaimban, az előadásaimban gyakran találkozhatsz olyan gondolatokkal is, melyek a világról alkotott határozott véleményemet tükrözik, céljuk mégis az, hogy másoknak segítsen fejlődni, cselekedni. A fejlesztő munkát egyéni coachingülések keretében is végzem.”

Témakörök: betegségből, traumából való talpra állás, betegek és hozzátartozók támogatása nehézségek idején, konfliktuskezelés, belső motiváció újraélesztése, magánéleti vagy munkahelyi útkeresés, párkapcsolati nehézség, változások jobb kezelése

Konzultáció/rendelés: Budapesten, egyeztetés alapján

Nyelv: magyar, angol

Leírás