Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Karácsonyi voucher ajándékba!

Ár:
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető

Vásárolj tudást, személyiségfejlődést és legyen ez a meglepetés!

Ezt a vouchert online tudod megvásárolni. Nem kell postára várnod, a regisztráció után azonnal a fiókodban lesz, letöltheted, nyomtathatod, majd ráírhatod az ajándékozott nevét, és máris átadhatod. A megvásárolt voucher kódot tartalmaz, az ajándékozott a vásárlás során ezzel a kóddal tudja felhasználni az 5000 forint értékű kupont. Az ajándékkártya a vásárlás után azonnal aktiválódik.

A voucherrel a honlapunkon megtalálható workbookok (elektronikusan letölthető, online azonnal elérhető, pdf alapú e-book) bármelyike megvásárolható, akár egyszerre több is, az ajándékutalvány értékének megfelelően. A workbookok online tudásanyagok, gyakorlatias munkafüzetek.
 

A voucher egy alkalommal, a vásárlástól számított 6 hónapig használható fel. Lényeges, hogy a voucher készpénzre nem váltható.

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

A voucher beváltása: Az ajándékutalvány az okvagyok.hu weboldalon használható fel minden, a rendszerben elérhető workbookra. A megvásárolt workbookok értékét levonjuk a voucheren található összegből. Amennyiben a megvásárolt termékek értéke nem éri el a voucheren felhasználható összeget, a fel nem használt összeg elveszik. Ha a vásárlás összege magasabb, mint a voucherrel felhasználható összeg, a fennmaradó összeget más elektronikus fizetési móddal (bankkártyával) lehet kiegyenlíteni. Egy rendelés során több ajándékutalvány is felhasználható. Ebben az esetben az utalványok összegei összeadódnak. Ha egyszerre több ajándékutalvány kerül felhasználásra, úgy egyenként kell érvényesíteni azokat.

A fizetés véglegesítését követően nincs lehetőség a voucher utólagos beszámítására. A vouchert nem lehet pénzzel feltölteni, értékesíteni, pénzre váltani. Az utalvány a vásárlástól számított 6 hónapig érvényes, hosszabbításra nincs mód.

Kérünk, vigyázz a fiókodban megtalálható PDF-re, és az azon szereplő kódra, mert az elvesztéséből fakadó kárért az okvagyok.hu felelősséget nem vállal. Továbbá nem vállaljuk a felelősséget, ha a kódot ellopják, vagy az engedélyed nélkül felhasználják, hiszen a kód csak egyszer használható fel!