Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Így dönts okosan

Ár:
1.350 Ft (1.063 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Besnyi Erika

Személyes dilemma? Üzleti válaszút? Elbizonytalanító lehetőség? Könnyen vagy nehezen hozol döntést? Van, akinek könnyebben megy, van akinek szinte a legkisebb döntéshelyzet is nehézséget, stresszt okoz. Mi áll döntéseink hátterében? Mi okozza a nehézséget, blokkokat, félelmeket? Keresd meg rá a választ gyakorlataink segítségével!

„Dönteni több szempontból is nehéz: ki kell mozdulnunk a komfortzónánkból, sokszor hiányos információk alapján kell döntést hozni, hatalmas felelősséget muszáj vállalnunk és a bizonytalan nyereség mellett lesz egy biztos veszteségünk: az út, amit nem választottunk és amit az élet valószínűleg soha többet nem fog felkínálni nekünk… Épp ezért jól jönne egy matematikai képlet, egy algoritmus, amely segíti a választásainkat. Amit leírtam a workbookban, már majdnem matematika. Számolnod kell, algoritmust kapsz, ám az őszinteség, az önmagad érzéseivel való szembenézés így sem spórolható meg. Én minden sorsfordító döntésemnél ezt a technikát alkalmazom, s kívánom, Te is olyan megnyugtató eredményt kapj az eszközzel, mint én.” Besnyi Erika

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Ha a legtöbb esetben neked is gondot okoz választani a lehetőségek közül, vagy akár többször előfordul veled, hogy utólag megbánod a döntésed, akkor érdemes megvizsgálni az aktuális útelágazásaid hátterét.

A Hogyan dönts okosan? workbookban Besnyi Erika, tréner, coach, mediátor 3 olyan konkrét gyakorlatot állított össze, melyek segítségével fejleszteni tudod a döntési képességed. Végezd el a gyakorlatokat akár többször is.

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Gyakorlatokat melyekkel megtudhatod milyen érzelmek és érvek állnak döntéseid hátterében
  • Az "5 miért" technikáját
  • Az erőtér modell elméletét és a Gleicher képlet alkalmazását

A munkafüzet letöltésével egy olyan segítő anyagot kapsz, amihez bármikor visszatérhetsz, ez a technika bármikor elővehető. Miért ne próbálnád ki?  

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók. 

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.