Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Hogyan állj fel életed legnehezebb helyzeteiből?

Ár:
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Kocsis Gábor

Úgy érzed padlóra kerültél és nincs kiút? Veszteség, trauma, betegség, csalódás, szorongás – más nehéz helyzetben vagy, amelyből jó lenne talpra állni? Kilátástalannak tűnik a jelenlegi állapot, mégis megpróbálnál valamit változtatni rajta? Jó helyen jársz! Ebben a workbookban több önsegítő technikát is találsz. 

A szerző ajánlása: "A már megtörtént eseményeken változtatni nem tudsz, megpróbálnod elfelejteni nem érdemes (hiszen úgysem fog sikerülni, csak magaddal cipelnéd tovább őket), azonban a tapasztalataid felhasználva a korábbinál erősebb alapokat építhetsz magad számára." Kocsis Gábor

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Ez a workbook azért született, hogy támogatást kapj ahhoz, hogy az önsajnálatból, az áldozatszerepből kilépve ismét cselekvő ember légy, aki talpra akar és tud állni. Kocsis Gábor stroke-túlélő, űrkutató mérnök, harcművész, a hasznaldfel.hu alapítója gyakorlataival, módszereivel rávezet, hogy felmérd a válsághelyzeted és feladatokat kínál arra, hogy kezedbe vedd az irányítást. Készen állsz?

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • A helyzeted megismerését elősegítő gyakorlatokat
  • Áldozatszerepből való kilépés gyakorlatát, amely segítségével veszélyből lehetőséget kovácsolhatsz
  • Segítséget, hogy megtaláld saját szövetségeseid és "lámpásvivőid", akik segítségedre lesznek a nehéz helyzet feldolgozásában
  • Technikákat, amikkel befelé figyelhetsz és lecsendesedhetsz
  • Jövőképedet formáló módszereket, amelyekkel új alapot építhetsz magadnak és elindulhatsz a gödörből kifelé

A munkafüzetben szereplő feladatok nem csak a jelenlegi problémád megoldásában segítenek majd, hanem bármikor visszatérhetsz hozzájuk, amikor szükségét érzed. Biztatunk rá, hogy tégy egy próbát vele!

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók. 

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.