Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Győzd le a halogatás rossz szokását!

Ár:
4.050 Ft (3.189 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Bincze Bea

Időnyomásban vagy, stresszel egy határidő, rengeteg feladatot kéne még befejezned, de inkább mással foglalkozol, van ezer kifogásod amiért mégsem fogsz bele időben a teendőid elvégzésébe. Aztán persze egy nappal a határidő előtt végül úgyis muszáj megcsinálnod, mert már nem tudod tovább halogatni, akármennyire is szeretnéd. Ismerősen hangzik? A workbook abban nyújt támogatást, hogy hatékonyabban gazdálkodj az időddel és hatásosabban tudd magad ösztönözni egy-egy teendő elvégzésére.

A szerző ajánlása: “A halogatás sokak számára folyamatos kihívás. Azért kezdtem el behatóan foglalkozni ezzel illetve a személyes hatékonyság fejlesztésével, hogy olyan tippeket, trükköket tudjak megosztani vezetőkkel, szakemberekkel, amelyek növelik az eredményességet a munkájukban és segítenek legyűrniük ezt a rossz szokást.” Bincze Bea

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

A halogatás életünk rendkívül sok területét befolyásolhatja. Nem csupán a határidők tologatásáról van szó, önértékelésünket is csökkenti, hiszen a félkész feladatok miatt kritizáljuk és szégyelljük magunkat. Ha azonban megértjük, mi a halogatásunk valódi oka, az segíthet abban, hogy jobban kezeljük ezeket a munkahelyi vagy épp magánéleti helyzeteket és hatékonyabban cselekedjünk, eredményesebb szokásokat alakítsunk ki.

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Kérdéseket, hogy felismerd, mit is halogatsz valójában
  • Tesztet, hogy feltérképezd
  • A halogatás legyőzését segítő gyakorlatokat, valamint iránymutatást a kifogások elhagyásához
  • Módszereket és technikákat, amelyek segítenek megtalálni a fókuszt, fenntartani a motivációt, könnyebben belevágni a feladatokba

Itt az idő, hogy befejezd a halogatást és kezdd azzal, hogy letöltöd ezt a munkafüzetet! Ne gondolkozz azon, hogy mi mást tehetnél helyette, ne keress kifogásokat hanem kezdj hozzá még ma!

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók. 

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.