Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejlődj konfliktus-kezelésben!

Ár:
1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Kocsis Gábor

Nézeteltérésed van a főnököddel, a munkatársaddal? A szüleiddel, a gyermekeddel, a pároddal, vagy más családtagoddal, barátoddal kerültél ellentétbe? Bármi is legyen az a nézeteltérés vagy vitás helyzet, amelyet meg szeretnél oldani, mindenképp fontos, hogy hatékony konfliktuskezelési módszereket alkalmazz hozzá. Ez a workbook pontosan ebben segít Neked. Ha a sértettség, a tehetetlenség vagy a félelem helyett inkább a helyzet megoldása izgat, akkor hajrá, dolgozz magadon!

A szerző ajánlása:

"Ebben a gyakorlati útmutatóban olyan technikákat sajátíthatsz el, amelyek egyaránt hatékonyan alkalmazhatók munkahelyi vagy személyes konfliktusos helyzetekben. Vannak köztük olyanok, amelyek a konfliktus másik szereplőjének (vagy szereplőinek) bevonását kívánják meg, de olyanok is, amelyeket egyedül, akár a másik fél közreműködése nélkül is tudsz alkalmazni." Kocsis Gábor

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

A legtöbb ember a konfliktusokat régen megszokott, vagy akár tanult minták alapján kezeli, azonban ezek a berögzült minták nem minden esetben a leghatékonyabbak. Ilyenkor érezheted azt, hogy a megoldás keresése és megtalálása helyett egyre mélyül a másikkal való nézeteltérés, vagy épp magaddal keveredsz konfliktusba, miért is így reagáltál, miért pont veled történik ez, stb. Ahhoz, hogy ne ragadj bele a helyzetekbe, a megfelelő hozzáállás gyakorlással hatékonyan fejleszthető.

Kocsis Gábor stroke-túlélő, űrkutató mérnök, harcművész, a hasznaldfel.hu alapítója olyan praktikus módszereket, gyakorlatokat állított össze, amelyek a munkafüzet letöltése, a feladatok elvégzése után azonnal támogatják a fejlődést a konfliktuskezelésben!

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Kapcsolati játszmák feltérképezésére irányuló gyakolatok
  • Saját és a másik fél szükségleteinek feltárására irányuló technikák
  • Nézőpontváltást elősegítő módszerek, amelyek segítenek a másik szemszögéből is megismerni a helyzetet

A munkafüzet letöltésével egy olyan segítő anyagot kapsz, amihez bármikor visszatérhetsz, ha újra szükséged lenne rá. Ne habozz, javíts a kapcsolataid minőségén!

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók. 

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.