Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Dr. Bányai Edit

Titulus: üzleti coach és tréner

Elérhetőség: www.drbanyaiedit.hu
Email: banyaie@gmail.com

Bemutatkozás: Több mint 25 éve foglalkozik emberekkel, egyetemi oktatóként, mentorként, tanácsadóként, az utóbbi években coachként és trénerként is.

Ügyfeleit a különböző élet-, munkahelyi és vezetői helyzetek teremtette kihívások megoldásában támogatja, az értékekről (különösen saját értékeikről) vallott elképzeléseik pozitív irányú megváltoztatásában, segítve őket céljaik elérésében és örömeik megélésében.

"Tapasztalataim közül a legfontosabb, hogy a kiegyensúlyozott szakmai fejlődés és életút feltétele a FEJ és SZÍV harmóniájának megteremtése. Belső erőforrásaink kihasználásához egyszerre van szükségünk elménk racionálisan tervező, mérlegelő, tanuló, célt kitűző és szívünk álmodozó, (meg)érző és a cél felé hajtó erejére. De néha a fej és a szív egymásnak feszül, és a megbillent egyensúly megakadályozza döntési helyzetekben a tisztánlátást, a hatékony csapatmunkát, a helyes kommunikációt, a célkövetést, a pontos helyzetértékelést, a fontossági sorrendek megállapítását."

Témakörök: Érzelmi intelligencia és az azt meghatározó kompetenciák (mint az önismeret, önbecsülés, tudatosság, motiváció, empátia, társas kompetenciák, asszertív kommunikáció és konfliktuskezelés) fejlesztése.

Konzultáció/rendelés: egyeztetés szerint

Nyelv: magyar, angol