Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Coach munka tréning eszközökkel

Ár:
3.800 Ft (2.992 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Homolya Emese

10 tréninggyakorlat, amely egyéni és team coachingban is használható – ezeket tartalmazza Homolya Emese, tréner workbookja. Az ebook alapú munkafüzet interaktív, beleírhatod a tapasztalataidat, elmentheted ezeket, majd újra előveheted és ott tudod folytatni, ahol abbahagytad. A 10 eszköz leírását a következő struktúrában találod a munkafüzetben:

 • Gyakorlat neve
 • Célja
 • Milyen esetben érdemes használni
 • Milyen eszközöket igényel
 • A gyakorlat részletes leírása
 • Hasznos kérdések a tapasztalatszerzéshez
   

„Összegyűjtöttem pár gyakorlatot, ezeket teszteltem az általam tartott tréning és coaching programokon, jelentem: beváltak.
Fontos, hogy mielőtt bevetnéd a munkádban, gyakorold őket párszor, hogy gördülékeny legyen! Érezd jól magad a gyakorlatok közben, ez is lényeges!” – Homolya Emese, coach, tréner, mediátor

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Mondhatod persze, hogy egy jó coach legfőképp kérdezéstechnikával dolgozik és nem eszközökkel, s ez helytálló is lehet az ügyfél, a coachee első elakadásáig, érzelmi blokkig, hárításig. Akkor viszont nagyon is jól jönnek a „játékok”, amikor valamilyen asszociáció, vagy fejlesztő gyakorlat elősegíti, hogy az ügyfél, a coachee más nézőpontból lásson rá a problémájára. Sőt a bizalomépítéshez is nagyon hasznosak azok az eszközök, amelyeket a workbook tartalmaz. A gyakorlatok között a kétirányú kommunikációt és a tudatos figyelmet fejlesztő, a célitűzéseket és elvárások tisztázását segítő módszerek egyaránt találhatók.


 

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

 • Coachingban is hasznos tréningtapasztalatokat
 • 10 gyakorlatot konkrét leírással
 • A gyakorlatok célját és hasznát
 • A felhasználó coach önreflexiójának támogatását kérdésekkel

 

Ha a segítő munkádhoz még több eszközt szeretnél, tölts le a workbookot, hajrá! 

 

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók.

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.